Κρατερός Κατσούλης - Vd9 Kr3r8mqndm - Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από την εκπομπή ο κρατερός, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια παρουσίαζε με τη σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, την.. Από την άλλη πλευρά, ο κρατερός κατσούλης λίγο πριν το τέλος της δικής του εκπομπής θέλησε να απαντήσει έμμεσα σε όσα ακούστηκαν για τον ίδιο. Μετά από 7 χρόνια πρωινής παρουσίας, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την φωλιά των κου κου. Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «κου κου» μετά το πάσχα, αφού λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής εκπομπής, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «φωλιά των κου. Ανακοίνωση «βόμβα» από τον κρατερό κατσούλη! «σήμερα είναι η τελευταία ημέρα».

Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε τελείως ξαφνικά ότι φεύγει από την πρωινή εκπομπή του star κι έτσι σταματά η συνεργασία του με την κατερίνα καραβάτου. Ετσι σχολιασαν καινουργιου, σκορδα, παπαγεωργιου την αποχωρηση απο τους κου κου. Ανακοίνωσε live την αποχώρησή του από τη φωλιά των κου κου και το star: Ανακοίνωση «βόμβα» από τον κρατερό κατσούλη! Από την άλλη πλευρά, ο κρατερός κατσούλης λίγο πριν το τέλος της δικής του εκπομπής θέλησε να απαντήσει έμμεσα σε όσα ακούστηκαν για τον ίδιο.

Krateros Katsoylhs H Katerina 8a Epistrepsei Kapoia Stigmh
Krateros Katsoylhs H Katerina 8a Epistrepsei Kapoia Stigmh from www.ieidiseis.gr
Ο κρατερός κατσούλης υπογράμμισε ότι ήταν απόφαση, τόσο δική του, όσο και του καναλιού να το πει ο ίδιος στο τηλεοπτικό κοινό, ύστερα από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρωινή ζώνη. Ανακοίνωση «βόμβα» από τον κρατερό κατσούλη! Ανακοίνωσε live την αποχώρησή του από τη φωλιά των κου κου και το star: Από την άλλη πλευρά, ο κρατερός κατσούλης λίγο πριν το τέλος της δικής του εκπομπής θέλησε να απαντήσει έμμεσα σε όσα ακούστηκαν για τον ίδιο. Η σημερινή εκπομπή της φωλιάς των κου κου ξεκίνησε με τεχνικά προβλήματα και ολοκληρώθηκε με δάκρυα και συγκίνηση. «σήμερα για μένα είναι η τελευταία ημέρα στην εκπομπή. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από την εκπομπή ο κρατερός, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια παρουσίαζε με τη σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, την. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την απόφασή του ν' αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή «στη φωλιά των κου κου», με τη σύζυγό και συμπαρουσιάστριά του, κατερίνα καραβάτου.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και ηθοποιός, λίγο πριν το φινάλε της «φωλιάς των κου κου» ανακοίνωσε.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε ηλικία 9 ετών όταν συμμετείχε στην παιδική τηλεταινία τα μουστάκια του ηλίου στην κρατική τηλεόραση. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε τελείως ξαφνικά ότι φεύγει από την πρωινή εκπομπή του star κι έτσι σταματά η συνεργασία του με την κατερίνα καραβάτου. Τα τελευταία επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης παρουσίαζε την εκπομπή μαζί με την σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο. Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Σάστισαν καραβάτου και κατσούλης με τη φάρσα που τους έκανε πασίγνωστη παρουσιάστρια. Αφού προβλήθηκε ένα ένα αφιερωματικό βίντεο με τις. «σήμερα είναι η τελευταία ημέρα». Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή, στη φωλιά των κου κου και η κατερίνα καραβάτου λύγισε! Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπή στη «φωλιά των κου κου» την απόφασή του αποχωρήσει από το τιμόνι της εκπομπής. Η σημερινή εκπομπή της φωλιάς των κου κου ξεκίνησε με τεχνικά προβλήματα και ολοκληρώθηκε με δάκρυα και συγκίνηση. Ο κρατερός κατσούλης υπογράμμισε ότι ήταν απόφαση, τόσο δική του, όσο και του καναλιού να το πει ο ίδιος στο τηλεοπτικό κοινό, ύστερα από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρωινή ζώνη. Έπειτα από επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του star «φωλιά των κου κου» αιφνιαδιαστικά σήμερα.

Έπειτα από επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του star «φωλιά των κου κου» αιφνιαδιαστικά σήμερα. Μετά από 7 χρόνια πρωινής παρουσίας, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την φωλιά των κου κου. Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «κου κου» μετά το πάσχα, αφού λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής εκπομπής, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «φωλιά των κου. Τα τελευταία επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης παρουσίαζε την εκπομπή μαζί με την σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο. Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «κου κου» μετά το πάσχα.

Krateros Katsoylhs H Karabatoy E3hgei Ti Symbainei Me Thn Ygeia Toy In Gr
Krateros Katsoylhs H Karabatoy E3hgei Ti Symbainei Me Thn Ygeia Toy In Gr from www.in.gr
Ανακοίνωσε live την αποχώρησή του από τη φωλιά των κου κου και το star: Η σημερινή εκπομπή της φωλιάς των κου κου ξεκίνησε με τεχνικά προβλήματα και ολοκληρώθηκε με δάκρυα και συγκίνηση. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Αφού προβλήθηκε ένα ένα αφιερωματικό βίντεο με τις. «σήμερα για μένα είναι η τελευταία ημέρα στην εκπομπή. Ο κρατερός κατσούλης (γενεύη, 21 αυγούστου 1971) είναι έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής. Μετά από 7 χρόνια πρωινής παρουσίας, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την φωλιά των κου κου. Ο κρατερός κατσούλης, επίσης συγκινημένος είπε χαρακτηριστικά on air:

Έπειτα από επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του star «φωλιά των κου κου» αιφνιαδιαστικά σήμερα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Από την άλλη πλευρά, ο κρατερός κατσούλης λίγο πριν το τέλος της δικής του εκπομπής θέλησε να απαντήσει έμμεσα σε όσα ακούστηκαν για τον ίδιο. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την απόφασή του ν' αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή «στη φωλιά των κου κου», με τη σύζυγό και συμπαρουσιάστριά του, κατερίνα καραβάτου. Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και ηθοποιός, λίγο πριν το φινάλε της «φωλιάς των κου κου» ανακοίνωσε. Αφού προβλήθηκε ένα ένα αφιερωματικό βίντεο με τις. Ανακοίνωση «βόμβα» από τον κρατερό κατσούλη! Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε τελείως ξαφνικά ότι φεύγει από την πρωινή εκπομπή του star κι έτσι σταματά η συνεργασία του με την κατερίνα καραβάτου. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε τελείως ξαφνικά ότι φεύγει από την πρωινή εκπομπή του star κι έτσι σταματά η συνεργασία του με την κατερίνα καραβάτου. Την αποχώρησή του από την εκπομπή στη φωλιά των κου κου έπειτα από περίπου επτά χρόνια, ανακοίνωσε ο κρατερός κατσούλης. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπή στη «φωλιά των κου κου» την απόφασή του αποχωρήσει από το τιμόνι της εκπομπής. Ο κρατερός κατσούλης ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους συνεργάτες που είχε στο πλευρό του τα τελευταία 7 χρόνια. «σήμερα είναι η τελευταία ημέρα». Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από την εκπομπή ο κρατερός, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια παρουσίαζε με τη σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, την.

Γιατί ο κρατερός κατσούλης απουσίαζε ξανά από την εκπομπή του. Έπειτα από επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του star «φωλιά των κου κου» αιφνιαδιαστικά σήμερα. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Τους λόγους εξήγησε ο ίδιος στον αέρα της σημερινής. Τα τελευταία επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης παρουσίαζε την εκπομπή μαζί με την σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο.

I16v0rc6eg2pom
I16v0rc6eg2pom from i3thumbs.glomex.com
Ο κρατερός κατσούλης ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους συνεργάτες που είχε στο πλευρό του τα τελευταία 7 χρόνια. Την αποχώρησή του από την εκπομπή στη φωλιά των κου κου έπειτα από περίπου επτά χρόνια, ανακοίνωσε ο κρατερός κατσούλης. Ανακοίνωση «βόμβα» από τον κρατερό κατσούλη! Τα τελευταία επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης παρουσίαζε την εκπομπή μαζί με την σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο. Ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε ηλικία 9 ετών όταν συμμετείχε στην παιδική τηλεταινία τα μουστάκια του ηλίου στην κρατική τηλεόραση. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από την εκπομπή ο κρατερός, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια παρουσίαζε με τη σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, την. .από περίπου επτά χρόνια, ανακοίνωσε ο κρατερός κατσούλης. Πραγματικά πολύ γενναιόδωρα το star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω τόνισε μεταξύ άλλων ο κράτερος κατσούλης και.

Τα τελευταία επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης παρουσίαζε την εκπομπή μαζί με την σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο.

Για ακόμα μία ημέρα ο κρατερός κατσούλης απουσίαζε από το τηλεοπτικό πλατό εξαιτίας προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε ηλικία 9 ετών όταν συμμετείχε στην παιδική τηλεταινία τα μουστάκια του ηλίου στην κρατική τηλεόραση. Τους λόγους εξήγησε ο ίδιος στον αέρα της σημερινής. Ο κρατερός κατσούλης ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους συνεργάτες που είχε στο πλευρό του τα τελευταία 7 χρόνια. Ο αγαπημένος ηθοποιός σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα ανακοίνωσε ότι σήμερα. Αφού προβλήθηκε ένα ένα αφιερωματικό βίντεο με τις. Ανακοίνωση «βόμβα» από τον κρατερό κατσούλη! Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «κου κου» μετά το πάσχα, αφού λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής εκπομπής, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «φωλιά των κου. Από την άλλη πλευρά, ο κρατερός κατσούλης λίγο πριν το τέλος της δικής του εκπομπής θέλησε να απαντήσει έμμεσα σε όσα ακούστηκαν για τον ίδιο. Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Η σημερινή εκπομπή της φωλιάς των κου κου ξεκίνησε με τεχνικά προβλήματα και ολοκληρώθηκε με δάκρυα και συγκίνηση. Ανακοίνωσε live την αποχώρησή του από τη φωλιά των κου κου και το star: Γιατί ο κρατερός κατσούλης απουσίαζε ξανά από την εκπομπή του.